Țări

Limbi

Dezvoltare

Încă de la înființare, Ceetrus a fost constant activ în 12 țări, alături de Auchan Retail.

Niveluri record de investiții

Până în 2021, Ceetrus intenționează deschiderea a 80 de centre noi sau extinderi, cu o sumă record de  investiții și 1.200.000 m² dintre proiecte fiind în curs de dezvoltare.

Acest plan semnificativ de dezvoltare, în Franța, Europa de Est și Asia, include un număr important de proiecte de anvergură, incluzând 10 locații cu o suprafață totală mai mare de 50.000 m2. Până în 2021, compania va investi mai mult de 1,9 milioane euro brut în dezvoltarea și îmbunătățirea  parcului său.

Gestiune pentru terți – o activitate nouă

În majoritatea cazurilor, se urmărește dezvoltarea proprie independentă.Aceasta se bazează pe o viziune pe termen lung și pune constant accentul pe modul de creștere a atractivității locațiilor noastre.În același timp,  Ceetrus  este  deschis parteneriatelor cu investitori publici sau privați. Începând cu 2013, strategia sa de gestiune dinamică a activelor a condus la  transferul a 2 miliarde  de euro  în valoarea activelor.

​Ceetrus  are, de asemenea, o  puternică dimensiune ecologică: fiecare proiect este supus unui proces de certificare  Breeam .

The video conversion process has failed. You might want to submit a simpler video format like mpeg or divx avi.
If the problem persists contact your website administrator. Please check logs for further debugging.

Newsletters