Țări

Limbi

Ceetrus

Crearea de spații comerciale animate

Cu aproape 400 de centre comerciale administrate în 12 țări din Europa și Asia, Ceetrus este astăzi una dintre cele mai importante companii comerciale imobiliare din Europa pentru centre comerciale.

Timp de 40 de ani, Ceetrus și-a dezvoltat expertiza la nivel global în domeniul imobiliar comercial și controlul întregului lanț de creare a valorii de la investiție până la gestiunea dinamică a activelor, prin design, marketing, management și promovarea centrelor comerciale.

Un ADN de comerciant

Prin istoria și valorile sale, Ceetrus deține un puternic ADN comerciant. Din punct de vedere fizic, emoțional și al comunicării, comerțul cu amănuntul sprijină toate inițiativele noastre de afaceri.

Dezvoltarea relațiilor cu comercianții este cheia către succes a centrelor Ceetrus. Acestea oferă o combinație comercială atractivă: locații strategice, echilibru între sectoarele de activitate, comercianți de top, concepte inedite și comercianți independenți de înaltă calitate, sinergie între branduri, etc.

Ceetrus dezvoltă o relație a inteligenței colective, partajate cu partenerii săi comerciali, și lucrează constant pentru dezvoltarea sustenabilă a acesteia, în această perioadă de schimbare a tendințelor și a modelelor de consum.

Ceetrus, împreună cu Auchan, este cel mai bun generator de trafic în locațiile în care își desfășoară activitatea.

În România, Ceetrus a luat ființă în 2012.

Ceetrus administrează o rețea de 23 de centre comerciale la nivel național : Drumul Taberei, Crângaşi, Vitan, Titan, Berceni și Pallady din Bucureşti, Coresi Shopping Resort din Brașov și Centrul comercial Auchan Bradu din Piteşti, dar şi fostele galerii Real din: Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Timișoara şi Târgu Mureş.

Din dorinţa de a dezvolta proiecte sustenabile, Ceetrus România a construit cel mai mare proiect de regenerare urbană - Coresi Shopping Resort, fiind primul centru comercial care a obținut certificarea BREEAM, nivel Excellent.

Română translation unavailable.
The video conversion process has failed. You might want to submit a simpler video format like mpeg or divx avi.
If the problem persists contact your website administrator. Please check logs for further debugging.

Newsletters