Countries

Languages

Compania Ceetrus va participa cu stand propriu la Târgul Internațional Imobiliar MAPIC 2019

Roumanie
12 November 2019

 

Comunicat de presă, București, 12 noiembrie 2019

 

Între 13 și 15 noiembrie 2019, Ceetrus va participa la Târgul Internațional Imobiliar MAPIC 2019, prilej cu care vor fi prezentate proiectele majore din portofoliul companiei, la nivel local și internațional.

 

Aflat la cea de-a 24-a ediție, Târgul Internațional Imobiliar MAPIC va avea loc în Franța, la Cannes, și va reuni peste 8.500 de profesioniști în domeniu, din 80 de țări, printre care dezvoltatori imobiliari, fonduri de investiții, retaileri, furnizori de servicii, companii de consultanță și intermediere imobiliară.

 

Dezbaterile din acest an se vor concentra pe teme importante din sfera pieței imobiliare, precum noile tendințe în mixul de dezvoltare imobiliară modernă, regenerarea urbană, crearea unor conexiuni între clienți, branduri și locuri, regândirea retailului în centrele orașelor, dar și modul în care spațiile de co-working, zonele rezidențiale noi și schimbările culturale vor redesena destinațiile de shopping.

Reprezentanții Ceetrus vor fi prezenți la standul R7.K11, unde vor prezenta proiectele emblematice din portofoliul companiei, dar și dezvoltările curente și viitoare pe plan local și internațional. Compania Ceetrus România va fi reprezentată la MAPIC de Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România și de Anca Pop, Head of Leasing Ceetrus România. Proiectul Cartier Coresi din Brașov, precum și extinderea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare se vor regăsi printre proiectele care vor fi prezentate și promovate de Ceetrus la ediția din acest an a Târgului Internațional Imobiliar, MAPIC 2019.

 

Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România: Suntem bucuroși să fim prezenți și la ediția din acest an a Târgului Internațional MAPIC. În AND-ul companiei noastre se află dorința de a construi proiecte și parteneriate durabile, precum și spații pline de viață care să răspundă nevoilor comunităților de azi și de mâine. Rolul nostru este de a anticipa evoluțiile viitoare ale societății și de a găsi partenerii potriviți cu care să împărtășim o viziune comună pentru îndeplinirea obiectivului de a transformare a orașelor.

 

Proiectul Ceetrus Cloche d’Or, finalist la MAPIC Awards 2019

 

Cloche d’Or, centrul comercial inaugurat de Ceetrus în Luxemburg la începutul anului 2019, se află printre proiectele finaliste nominalizate la ediția din acest an a MAPIC Awards, la categoria Best Shopping Centre. Cloche d’Or este un proiect unic dezvoltat de Ceetrus în Europa și integrează un centru comercial cu peste 130 de branduri internaționale, precum și 250 de locuințe premium. Proiectul deține certificare BREAM cu calificativul excelent. Dintre cele 111 proiecte internaționale înscrise în competiție la această categorie, Cloche d’or este singurul proiect European nominalizat.

 

MAPIC Awards premiază standardele de excelență și cele mai bune proiecte de real estate dezvoltate la nivel internațional, în cadrul celor 7 categorii ale competiției.

 

Pentru mai multe informații despre Târgul Internațional MAPIC 2019, puteți accesa site-ul www.mapic.com.

 

 

Despre Ceetrus:

 

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Lansată ca o companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Cifre cheie: prezent în 10 ţări / 297 de centre comerciale / 10.700 de parteneri comerciali / 1.050 de angajaţi / www.ceetrus.ro