Țări

Limbi

Coresi Avantgarden – retrospectivă 2017

România
09 Martie 2018

Coresi Avantgarden este un proiect inovator, construit cu minime repercusiuni asupra mediului înconjurător, ce a obținut certificarea clasa A din punct al performanţei energetice pentru locuințe.

Întreg proiectul Coresi Avantgarden va fi dezvoltat în cinci etape și va cuprinde peste 2.200 de apartamente.

Etape

Primele două faze însumează 1.000 de unități locative, cu o suprafață de teren alocată este de 6.7 ha și au fost vândute în integralitate. S-au predat 300 de unități, iar 150 familii locuiesc deja în cartier.

Procesul de vânzare pentru cea de-a treia etapă a proiectului a fost demarat în toamna anului 2017. Conceptul arhitectural aparține Igloo Architecture București.

Cele 4 clădiri însumează 288 de apartamente. Acestea sunt situate în imobile cu 7 și 8 etaje, prevăzute cu terase de relaxare pentru viitorii locatari.

Stadiul vânzărilor : 105 apartamente din 288 (36%).

Termenul de finalizare pentru faza a treia este Q4 2019.

La parter sunt prevăzute spații comerciale, iar piațetele urbane și locurile de joacă completează oferta Coresi Avantgarden.

Axa pietonală

A fost dată în folosință în luna decembrie 2017 și face legătura între zona comercială Coresi Shopping Resort și cea destinată birourilor, având ca punct terminus Gara Brașov.

Suprafața spațiilor verzi este importantă pentru crearea unor zone de recreere, plimbări și activități sociale în cartier.

Mai multe detalii puteți găsi și pe www.coresi-avantgarden.ro

Newsletters