Țări

Limbi

Coresi Avantgarden - peste 80% dintre apartamente contractate

România
01 August 2017

În primele 18 luni de la demararea campaniei de vânzări, peste 80% dintre apartamente au fost contractate în stadiu de proiect.

Primul bloc este în curs de finalizare, Euforia, iar alte patru - Energia, Zen, Armonia și Bucuria - sunt deja în stadiu avansat de construcție. Pe durata verii vor fi date în folosință primele apartamente, iar în total, 570 de apartamente vor fi date în folosință în prima etapă, iar în cea de-a doua alte 430 de apartamente.

Până la finalul anului 2018, vor fi construite 6 blocuri: Dinamic, Unic, Tonic, Stil, Avatar și Activ. Regimul de înălțime este de 5, 6, respectiv 8 etaje, iar arhitectura clădirilor și facilitățile propun o experiență urbană superioară. În faza a doua vor fi amenajate piste pentru biciclete si role, spații verzi cu mobilier urban, alei de acces, trotuare pietonale, un sens giratoriu la intrarea în cartier și o rețea de iluminat public. 

Detalii despre vânzarea și construcția următoarelor etape ale proiectului Coresi Avantgarden vor fi publicate constant pe www.coresi-avantgarden.ro

Coresi vă așteaptă pentru a vă bucura de experiența generatorului de fericire urbană !

Newsletters